Oct 10, 2007, 8:41 AM

Вдишвам те 

  Poetry
1221 0 12
Вдишвам те -
сладко опиянение.
Изтръпвам.
Бурно вълнение.
Потъвам...
Дъх последен
и те няма.
Но сивият свят
е в нова премяна.
С усмивка,
надежда
и спокойствие
поглеждам
небето.
Силно бие
отново сърцето.
Топлина
ме изпълва...
Бавно дъхът
се изплъзва.
Губя се.
Лутам се.
Вече привършва...
Търся те.
Защо още
няма те?
Задушавам се.
Целуни ме.
Умирам.
Спаси ме!





© Жулиета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??