10.10.2007 г., 8:41 ч.

Вдишвам те 

  Поезия
1218 0 12
Вдишвам те -
сладко опиянение.
Изтръпвам.
Бурно вълнение.
Потъвам...
Дъх последен
и те няма.
Но сивият свят
е в нова премяна.
С усмивка,
надежда
и спокойствие
поглеждам
небето.
Силно бие
отново сърцето.
Топлина
ме изпълва...
Бавно дъхът
се изплъзва.
Губя се.
Лутам се.
Вече привършва...
Търся те.
Защо още
няма те?
Задушавам се.
Целуни ме.
Умирам.
Спаси ме!





© Жулиета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??