Dec 8, 2006, 5:13 AM

Вече 

  Poetry
551 0 1
Вече съм свободна!
Сама, но волна!
Сърцето ми вече
не ти принадлежи,
душата ми по тебе
не тъжи.
Кой си ти,
какъв си аз разбрах
и в тебе не познах
онзи, който мислех си,
че си преди.
И себе си достатъчно
добре познавам,
зная какво аз искам,
а и заслужавам.
Но този, който търся
и желая,
не си ти, мили!
Така че спри със тия думи
за любов, за чувства между двама,
и ти, и аз добре си знаем,
че всичко е измама.
Кажи на миналото
вече „Сбогом!”,
не го забравяй,
но и не му се подчинявай.
По пътя си ще продължиш,
любовта при друга ти да търсиш.
А аз ще съм красива,
истински щастлива - винаги!,
но вече не със тебе -
Запомни!

© Анна Адамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??