May 24, 2007, 2:57 PM

Вече съм на Бога 

  Poetry
488 0 8
Когато изгълтах греховете си на
ЕКС,
самопожертвувателно,
Ти беше ли там да ме стоплиш?
Или само раменете ми бълнуваше
 за СЕКС!
Фалшива попивателна

за горчивите сълзи на душата ми
оголена
И стопявах се самотна...
А беше ли там да ме видиш?
Поне. Да посрещнеш в посягане
дланта ми прободена
Поех си тежката Голгота!

Когато ме въздигнаха последните
повярвали
във дребната ми жертва...
Ти беше ли там да помогнеш?
Или разгонваше с погнуса бедните
ангели,
прозрели тайната ти клетва...
.......................
да съм твоя!
Но вече съм на Бога!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??