Feb 8, 2014, 7:34 PM

Вечен живот или бърза смърт 

  Poetry » Phylosophy
370 0 0

Вечен живот или бърза смърт.
Ден или нощ.
Огън или лед.
Защо не и двете.
Нима не е едно и също.
Дали черното е оцветено бяло.
Дали злото е разочаровано добро.
А омразата е просто силна любов.
Нима всичко не е едно.

Всичко е толкова цветно и толкова сиво.
Хора по улицата лазят с маски, но под тях... нищо, празнина.
Душата им грозна, обвита в тъмнина.
Черна завеса пред очите, грози ума им.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??