На SVETLAMILA (Светла Стайкова)
Не знаят бурните ти страсти праг
в сърцето искрометно.
Ти огън ли си или водопад?
А може би - и двете...
Ти слънце ли си или си луна?
Жар-птица или цвете?
А може би си вечната Жена
със звездно име - Светла...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
Прегръдки и обич за двечките!