19 мая 2008 г., 07:22

Вечната Жена 

  Поэзия » Другая
1110 0 27

 

                                   На SVETLAMILA (Светла Стайкова)

 

Не знаят бурните ти страсти праг

в сърцето искрометно.

Ти огън ли си или водопад?

А може би - и двете...

 

Ти слънце ли си или си луна?

Жар-птица или цвете?

А може би си вечната Жена

със звездно име - Светла...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??