Aug 25, 2010, 9:33 PM

Вечният неразкрит отговор 

  Poetry
351 0 0

Какво наистина е любовта?

Понятие до днес неразгадано.

Първичен поход на плътта

или чувство в сърцето голямо?

 

А може би е страх от самота,

че всеки силен е и малко слаб.

Мъжът във всичко търсил е жена, 

а тя - с кого да не изпитва скръб.

 

Човекът е сложна машина,

но сякаш недовършена е тя.

Всеки лута се в свойта пустиня -

търси себе си и Любовта!

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??