Mar 1, 2012, 12:34 AM

Вечно вдъхновен 

  Poetry » Love
490 0 9

Всеки ден от работа се връщам

и се просвам, леко уморен.

Ти очакваш страстно да прегръщам

и нощта да мачкаме в сатен.

 

Но едва изгледал сериала,

ме унасят сънищата в креп.

Ти навярно будна си мeчтала

да си върнеш юношата блед.

 

И добре, че утрото ме буди,

за да секне нощният кошмар!

А от плен на сънищата луди

ме спасява милият ти чар,

 

с който носиш чая ми в леглото

със целувка, вместо „Добър ден”.

Печеливш е фишът ми от тото.

Аз до теб – щастлив и вдъхновен!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??