May 29, 2009, 10:32 PM

Вечността свърши почти 

  Poetry
479 0 0

Спомени се изливат на душата ми.

Като дете подарило вярата си

на първите мечти.

Времето умира в плен

като всяка минута искри.

Начертах си мрежа

от предречени мисли

и изгубен списък

с безутешни дни.

Защо още дишам?

Вечността свърши почти.

© Изгубена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??