Apr 29, 2016, 3:01 PM

Великден 

  Poetry » For kids
4474 0 10

Крия в двете си ръце

аз червено яйчице.

Баба казва, че е здраво,

всичките ще бие, браво!

 

Туй червеничко яйце

крие златно сърчице.

И щом чукне, то нарежда -

здраве, щастие, надежда!

 

Днес свещица запали,

вярвай във доброто ти.

И кажи: "Христос воскресе!",

обич всекиму поднесе!

 

                                                     Светъл празник на всички! :)

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??