Oct 3, 2016, 5:21 PM

Вербофобия 

  Poetry
230 0 0

На онова чувство
в мен му е тясно,
иска да излезе навън,
а мен ме е страх 
да говоря,
страх ме е да го пусна,
искам да си го запазя
някъде вътре в мен.
Както всичко,
което не знаеш.
 

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??