Aug 12, 2010, 9:39 PM

Ветропоказател 

  Poetry » Other
738 0 2

Кулата ми от мечти се срути.
Наново трябва да я построя.
Ала как мога нивга нечути
житейски уроци да усвоя.
Живота-пъзел как ще успея
да пренаредя парче по парче.
Покажи ми. Аз май не умея.
Неузряло съм все още дръвче.
Пътят дълъг стои и ме чака
навън, но аз смело гледам напред.
Не ме е страх да вървя и в мрака,
щом споделям пътя си с теб.
Ти си моят ветропоказател
в бурята човешка на света.
Ти си ми баща, водач, приятел,
за което, тате, ти благодаря.

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно....:*
  • Не очаквах обръщението накрая, много хубав стих! Добре са насоките му, че... кой знае, накъде щяхме да се засилим?!
Random works
: ??:??