Jul 8, 2009, 4:15 PM

Видях те 

  Poetry » Love
993 0 2

Видях те как се разхождаш
със нея в дъжда.
Видях те как към нея подхождаш -
как нежно я топлиш в студа.

Видях те как й се усмихваш,
а тя как те гледа в захлас.
Видях те как ми се подсмихваш.
Нищо ли за тебе не съм вече аз?

Видях те как я прегръщаш -
с толкова нежност и любов.
Видях те как гръб ми обръщаш,
следвайки нейния зов!

Видях те как я целуваш
и колко щастлива бе тя.
Видях те как с мен се сбогуваш.
Толкова тъжно за мен бе това!

О, колко искам да ме чуеш сега!
Никога не ще простя ти това.
Вместо мене, ти нея избра
и остави ме сама в мъка и тъга!

© Даяна Видолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има ли значение дали съм му простила? Той вече е вън от живота ми. Не трупам чернилка в душата. Чрез стиховете си, аз я премахвам. Той е минало за мен.
  • Прости му!Той не заслужава!Ще дойде ден,ще разбереш и ще откриеш!Излекувай непростимото сега!Не трупай чернилка в Душата си!
Random works
: ??:??