Feb 29, 2016, 6:24 PM

Виелица 

  Poetry
464 0 0

Ще се завихрят снеговеите

и ще довеят песента,

с която някога люлееше

любимите ни същества.

 

Но те едно след друго някъде

се запиляха по света.

Остана утринното пляскане

с крила – петел върху плета.

 

А тази музика на напъни,

навярно идва – откъде?

Ами от облаците, мятани

в прихлупилото ни небе.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??