Oct 5, 2015, 5:50 PM

Виждал ли си 

  Poetry » Other
580 0 0

Виждал ли си птица на дърво, 

виждал ли си как с криле премахва,

виждал ли си черните очи, 

как лети към небесата. 

 

Дълго прелетно криле преплита, 

мъчи се и стене за това,

че някой нейното разбива,

че дом не ще намери тя.

 

Болка ли, тъга ли е това,

все пак и то сърце си има.

И то желае топлина и то кат теб залита.



Сърцата и душите са разбити на тези малки същества, но дори на пепел стрити, пак летят в безкрайността. 

 

© Елица Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??