Jul 13, 2010, 8:47 PM

Виждаш ли нещо неправилно? 

  Poetry » Love
625 0 7

На З. - честита една година!

 

Мълчанието ме изрича като песен на луната,

нежността по пръстите танцува, целуната

от топлината във смеха на очите,

стичащи се неловко по страните.

Първо се докосват сенките,

а ние, като марионетки, без разум ги следваме.

Забелязваш ли звездите,

които са слезли по-надолу, близо до тебе и мене?

Виждаш ли изобщо нещо различно

от огъня, който остава след ръцете ми?

Виждаш ли нещо неправилно,

когато не гледаш с очите си?

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??