May 2, 2007, 10:03 AM

виковете 

  Poetry
641 0 1
Виковете не трябва да бъдат отчаяни.
А да носят сила,
като замаха на ястреба,
като жеста на амазонките,
като буреносен облак.

Виковете трябва да поглъщат болката
и да вселяват в сърцата ни смелост.
Кой смее да отвори ръката си,
в която лежи пеперудата?
Кой може да накара дявола да заприлича на него?
Кой знае как свети сърцето?

Виковете не трябва да бъдат отчаяни.
Ще крещим и ще вярваме.

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??