Jul 1, 2008, 6:50 AM

Вина без вина 

  Poetry » Other
485 0 1
 

Препрочитам ненаписаното още.

Въздъхвам... търсеща поля от теб.

Остана дъх на изветряла прошка.

И съсипан от пеклото слънчоглед.

 

Из дълбините на горели светове

възкръсват недолюбени монаси.

Осъдени души, дали са само две?

Или са зараждаща се нова раса?

 

По камъни издялани чертежи...

Някой се е борил с вечността.

Забиват се в нозете таралежи,

ослепели от изсечена гора.

 

В кръгове от оцветени небеса

луна се търси - за да се разкае.

В пророчествата няма чудеса,

но вината без вина съдба е.

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми хареса! Такива стихове са ми слабост! Поздрави!
Random works
: ??:??