Jun 24, 2014, 10:08 AM

Винаги готова за любов 

  Poetry » Love
434 0 0

Добро утро, слънце мое.

Добро утро ти казва едно момче,

което много иска да го приютиш

в своето сърце.

Много иска в този ден да те гушка,

да те милва и целува.

Надявам се в този ден

да се случи нещо хубаво за нас.

Нещо, което да докосне нашите сърца.

Ти си толкова добричка, толкова красива

и винаги готова за любов.

Готова за прегръдка и целувка,

готова да приютиш едно момче в своята душа.

А сърцето на това момче е винаги отворено за теб.

Винаги ще те дарява с любов.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??