Oct 1, 2010, 1:54 PM

Винаги... и с любов 

  Poetry » Other
591 0 0

 

Лирика пишех.

Ваях любови -

чужди и свои,

стари и нови,

но... негатива

срещнах с критика

и се прокраднах

във сатирика.

Мисли редя

в думи, куплети -

стройни, чепати,

или проклети

и... някак открих

как тайно лирика

крепко обгърнал е

с любов сатирика.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??