Sep 19, 2009, 1:12 PM

Винаги последно откровение 

  Poetry » Love
612 1 1

Нещо в теб винаги ме кара да плача.
Безмълвно откровение, че не се нуждаеш от мен.
Това е, което прави любовта ми жертвана,
начинът, по който се обръщаш, за да видиш залеза.
Думите, написани от безсилие,
ти никога няма да бъдеш заслужен,
нито спечелен или някому нужен.
Просто преминаващ през хората...
Винаги оставяш следи.
може би незапомнящи се от кого...
но по твоя начин, без да личи.
Както във всяко предсмъртно писмо
с автор: Твоята Пандора...
там аз винаги те мразя,
но не те забравям...
Не се и опитвам, нито пък мога.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??