Jan 1, 2011, 7:26 PM

Винаги ще те обичам 

  Poetry » Love
1392 0 6

Един ден всичко ще е минало
и любовта ни ще е само спомен
с тъга за времето отминало,
когато те открих в света огромен...

Не беше първата любов,
но може би си ми последната.
Не бях за тебе благослов,
но може би ти бях "потребната"...

Не знаех как да те наричам -
мечта красива, радост и вълнение,
но винаги ще те обичам -
ти си неспирно вдъхновение...

Не бяхме истински докрай -
жадувахме за нещо повече...
Искахме приказка безкрай -
а се изгубихме във времето...

Един ден всичко ще е минало,
и ние може би ще сме различни...
светът край нас ще се е променил,
но теб аз винаги ще те обичам...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??