Jul 5, 2008, 10:57 AM

Винаги теб 

  Poetry
853 0 15

Когато в очите ми 

ражда се блясък

помни -

той се ражда за теб,

когато изгрява

усмивка от радост,

тя е спомен...

от нашия ден.

Когато те търся,

когато те видя,

когато те има

до мен,

аз дишам различно,

усещам се жива,

щом ти си

от мен 

запленен.

Когато те чувам,

когато сънувам,

когато се смея

без глас,

знай, винаги тебе,

единствено тебе

бленувам

очакваща аз...

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??