Aug 19, 2008, 10:02 AM

Виртуално 

  Poetry » Erotic
1015 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Онази нощ те гледах в захлас,

изпивах те с поглед откровено,

страстта, която беше между нас,

докоснах с пръсти разтреперани.

 

Сама разходих се по тялото,

с ласката на твоите ръце...

Достигнах и до „мястото”

и нежна тръпка ме поде.

 

От другата страна ти наблюдаваще,

харесваше ти да ме гледаш!

И цял от страст видях те, че изгаряше,

докосваше се разтреперан.

 

И заедно, от страст обзети,

достигнахме до страстен връх,

но не можахме да се слеем,

не се прегърнахме и този път...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??