Sep 10, 2020, 9:25 AM

Виртуално препускане 

  Poetry » Other
631 4 11

 

Победи ли ... на пръсти се броят
от утрото до следващата вечност,
тъгата и провалите са в цвят -
космически, неземен, но естествен.

 

Борбите - тъжен поход, самота,
изчезват във бутонна надпревара,
а смелите са феникси в прахта,
за миг от север стигат до Сахара.

 

Животът днес - измислен виртуал,
докосването с пръсти го изгаря,
а краят му в действителност е сал
и в него две монети за лодкаря.

 

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??