May 17, 2009, 9:15 PM

Владетелката на нощта 

  Poetry » White poetry
547 0 9

Най-страшното във самотата
допълзява през нощта,
тогава идва тишината
и гони с крясъци съня.

Облекчение вина довежда,
превърта кадрите отзад напред,
пълнителя със Страх зарежда,
на все засичащ пистолет.

Отеква ехо в малката ти стая
от ритъма на собственото ти сърце,
наливаш ром във чашата със чая,
отпиваш... със надеждата да спре.

© Никодим Сертов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??