May 11, 2007, 1:37 PM

Влюбени дни 

  Poetry
950 0 3
Влюбени дни



Помниш ли онези влюбени дни?

Аз ги помня, помня всяко наше докосване, а ти?

Колко бяхме влюбени аз и ти, колко много...

Колко бързо времето мина, мина покрай нас!



Исках да ти кажа толкова неща.

Замълчах в онзи миг - изгубих те.

Сега искам да ти кажа това, което премълчах,

искам го от цялото си същество, но страх ме е.



Не искам да те загубя напълно.

Не мога да ти кажа - Обичам те - дори не спрях!

Помня нашите влюбени дни, сякаш беше вчера!

Искам те до мен, но страх ме е .



Искам отново влюбените дни.

Искам и сърцето кърви.

Спри болката, Обичай ме !

Нека пак да бъдем щастливи!            
                        
                                                             За моята принцеса Рал

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??