Sep 11, 2022, 4:08 PM

Влюби се 

  Poetry » Love
231 0 0

Влюбѝ се
 

И всичко, без любов е някак пусто,
прозаично съществува във декор,
гледаш ли с поглед, без лъчисто
протегни ръце и създай простор!

 

После нарисувай ярко слънце
което във очите се събира
до дълбините на сърцето ти,
вземи си щастие  - на всекиго отива!

 

Пътувай смело, обиколи луната
в нощите спусни си светъл лъч,
после символично си я гушни - 
луната шепне: взе ми ме във вълшебен сън!

 

Влюби се във обичаща жена,
във себе си, и просто затанцувай - 
удобното е просто съществуване,
любовта е танц и две шепи лудост!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??