Apr 17, 2024, 6:56 AM

Вменяват 

  Poetry
64 0 0

Чувство за вина

вменяват зли, но трудно

можеш ги позна...

 

...............................................................

 

друга подредба

на думите:

 

Чувство за вина вменяват

зли, но трудно

можеш ги

позна...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??