Feb 8, 2019, 12:47 AM

На...! Дано да се досети! 

  Poetry » Love
404 1 1

 

На...! Дано да се досети!

 

Аз искам само ти да си до мен!

Не искам нищо друго за награда!

За мен ще бъде празник всеки ден!

Прекрасна си! И толкова си млада!

 

Очите търсят твоите очи,

сърцето ми за тебе само бие

и в нощите сред хиляди звезди

то търси нейде тебе да открие.

 

В съня ми идваш като нежен стих,

на сутринта си тръгваш мълчаливо.

Във тебе аз мечтите си открих,

а твоята любов е тъй красива!

 

Не ме оставяй и бъди със мен!

Щастлив съм, че си тук, и че те има!

Аз пак съм млад и пак съм окрилен

защото ти си моята любима!

 

07.02.2019 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е това е вдъхновението на любовта ...ХАресах!
Random works
: ??:??