Jun 4, 2011, 11:51 PM

Внезапен залез 

  Poetry » East forms
840 0 8

там някъде в мисълта ти

ще присъствам сам-самин

където мярка за достатъчност

е думата "Амин"

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??