Jul 6, 2023, 1:49 PM

Володимир кацна в София! 

  Poetry » Humour
499 1 0

Драконови мерки тоя ден -

дойде дрогаджията зелен!

Дойде човекът на летище

да си вдишне малко прах,

че ние без него сме нищо,

на достойнство нов крах!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??