Apr 6, 2017, 9:41 PM

Voyage 

  Poetry » Free verse
219 1 0

Сто процента

нещо ще се случи,

казваш

и си адски прав.

 

Случихме се.

 

Оттогава

уикендите

винаги са

слънчеви.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??