May 19, 2022, 1:33 PM

Вписва се... 

  Poetry
135 0 0

в ,,Гинес" вписва се - 

не може браковете 

си да изброи 

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??