Вселената се заиграва с мен...
Реди съдбовни пасианси и
Егоцентрично ме дарява с
Многопосочен фокус и
Еклектично
Преплита
Реалностите. И ме
Осмелява да
Съ-
Творя
Равновесие...
А аз продължавам
Неистово да търся
Светлина в
Тъмнината,
Вълшебните знаци и
Откровенията ѝ...
© Сиси All rights reserved.