17 апр. 2024 г., 09:56

Времепространство 

  Поэзия » Акростихи
134 3 9

Времепространство

 

В​​​​​селената се заиграва с мен...

Реди съдбовни пасианси и

Егоцентрично ме дарява с

Многопосочен фокус и

Еклектично

Преплита

Реалностите. И ме

Осмелява да

Съ-

Творя

Равновесие...

А аз продължавам

Неистово да търся

Светлина в 

Тъмнината,

Вълшебните знаци и

Откровенията ѝ...

 

 

 

 

 

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??