Всички принцеси от кули
в приказки тъжни живеят.
Те са измислени, чу ли?
В този живот не умеят
истини да различават,
срещу лъжи да се борят,
дните си да направляват,
да поощряват хората,
станали техни приятели,
искрено да другаруват.
Имат си бол обожатели,
ала и те толкоз струват.
Или счупи ключалката,
или скачай от кулата.
Само една откачалка
ще предпочете заблудата.
© Мария Панайотова All rights reserved.
Трябва да приемаме това, което ни е дала природата, съгласна съм с теб, Стойчо. Аз си мисля, че дори и когато не се харесваме, тя е решила най-доброто за нас и не трябва да ѝ се бъркаме. Хубава вечер в Тодоревденскага събота ти желая!👍😍