Mar 21, 2005, 2:27 PM

Връщам се 

  Poetry
1054 0 2
Решавам да си тръгна
и да те забравя,
не ще се сбогувам,
просто те оставям.

Забравям всичко, което ни свързва,
забравям и твойте очи,
но болка пронизва сърцето
и прощавам твойте лъжи.

Тръгвам си, а после връщам се,
прощавам ти и прегръщам те.
Не мога да те напусна, защото те обичам,
макар и да сме толкова различни.

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??