Aug 8, 2010, 9:27 PM

Все още ли 

  Poetry » Phylosophy
2483 3 23

Сега съм по-добре. Харесвам всичко.

Със всеки срещнат вече съм приятел.

Контактна съм - говоря си самичка,

а дните в черно спрях да ги пресмятам.

 

Научих се без хрипове да дишам,

усмивка като ластик ми отива.

От толкова потребност си излишен,

тъй както океан - на мъртва риба.

 

Без обич да живееш е геройство.

Да срещаш всеки изгрев без омраза,

а жаждата  за ласка да те боцка,

докато сам не свършиш, за пощада.

 

Сега съм по-добре. Благодаря ти.

Голготата е милост за избрани.

От обич се превърна във Разпятие...

Все още ли с кръвта от мен се храниш?

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??