May 30, 2006, 12:24 AM

Все сънища сънувам... 

  Poetry
634 0 1

Все сънища сънувам,
а почти не спя.
И се питам докога ли
ще обичам така?
Само сън ли е тя любовта?
Изникнала в мислите,
бездомна, сама...
В съня си пак те наричах
с най-нежните имена!
Сън ли отново сънувах
или е дошла любовта?
Все едно, нали съществуваш,
та дори и  в съня!
С утрото сънят си отиде,
а вятърът нейде отнесе
нежните имена,
които душата ми тихо мълвеше...
Навярно на теб ги отнесе,
за да те стопли в нощта,
която пак ще се върне,
за да се наричаме
с най-нежните имена...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??