Вчера вярвах в щастливия край,
даже в някакво светло начало -
всяка приказка почва през май
и мечтите разцъфват във бяло.
На съдбата щастливия код
все така не можах да улуча,
но с две думи вълшебни на ход
чудо коледно може да случа.
Нося винаги южен компас,
на кръстовища свивам наляво,
имам лято и вятър в запас,
и хвърчило за финалната права.
© Ивон All rights reserved.