Jun 12, 2008, 4:25 PM

Все за теб 

  Poetry » Love
876 0 11
 

ВСЕ ЗА ТЕБ!

 

В косите ми стопи се зимата,

очите ми покри ги тъжен креп,

в очакване, в търсене на римата,

си мислех все за нас... за теб!

 

И не дочаках вятъра в косите ми,

и не дочаках радостно небе,

слънца умираха в очите ми,

защото мислех все за тебе.

 

И дните се стопяваха до болка,

преливаше в душата ми порой.

Луни залязваха, не знаеш колко   

мислех аз  за тебе, скъпи мой.

 

Неяснота дълбаеше гърдите,

не знаеше душата ми покой

и твърде бавно ме валяха дните,

с надежда все за тебе, мили мой!

 

Очите ми  превърнаха се в камък,

от сълзите  направих си река,

сърцето ми угасна, но остана пламък

да осветява пътя ти към мен в нощта.

 

merigold

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??