Jun 9, 2007, 10:58 PM

Всеки гроб е просто кенеф 

  Poetry
1195 1 20
Всеки гроб е просто кенеф,
в който облекчаваме душите
от разумно тленният си барелеф,
преди да сме загубили мечтите,
че някъде другаде чакат ни нови
тела, пригодени за вечност,
тела, с невъзможност да носят окови,
тела... приютили човечност.

Всеки гроб всъщност е глупава яма!
Въпрос на удобство за свиждане...
Дори ако някак прераждане няма,
един път се казва "Довиждане"!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??