Всеки миг от безкрая
Липсва ми
усещането, че си тук.
Искам
теб и никой друг.
Само ти
ме правиш щастлива и тъжна.
Само теб
мога да мразя и да обичам.
Само заради теб
мога всичко да отричам.
Без теб
се чувствам сама.
Без теб
се изгубвам в мрака, нощта.
Мисля за теб
всеки миг от безкрая.
Още помня
какво се случи накрая.
Ти каза ми,
че ме обичаш,
ала оттогава дума не изричаш.
Повярвах ти.
Бях толкова наивна.
Ден след ден
гледах как минаваш покрай мен,
нищо никога не направи,
всичко остави, забрави.
Един ден
замени ме с друга.
Може би беше отегчен,
а може би си просто поредният опит за мъж
- уви, провален.
Не знам какво се случи,
от "нас" нищо не остана.
Всичко приключи.
Мрак ме обхвана.
Вчера беше моя мечта!
Днес си снимка в прахта!
Утре ще бъдеш блед спомен
от куп разпилени писма! 16.06.09
© Надежда All rights reserved.