Feb 10, 2012, 1:26 PM  

* * * (Всеки своята правда...) 

  Poetry » Phylosophy
594 0 9

Всеки своята правда си има

и за нея горещо се бори,

но понякога тя е незрима

и я няма, и не говори.

 

Тя ни залъгва с присъствие,

а ние глупеем и спорим –

правдата в нищото търсим

и вместо нея говорим.

 

И си намираме доводи,

страшно правдиви и истински,

с които да сложим поводи

на неприятните истини.

2012 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??