Nov 11, 2011, 5:15 PM

Всичко. . . 

  Poetry » Love
482 0 5

Когато съм тъжна
се сещам за нашата нощ...
и всичко се нарежда.
Когато ми липсваш
поглеждам към небето
и знам, че ти си някаде там...
под същото небе...
виждаш същата луна...
и се радваш на същото слънце!
А когато вечер ми се плаче,
поглеждам към звездите
и ги виждам - същите, като твойте очи...
- безкрайни, красиви, сияещи, даряващи надежда...

Затова, ако някой ден си мой...
трябва да съм луда да те оставя да си идеш!
Защото само луд не би стигнал небето.
Само луд не би докоснал слънцето.
И само луд ни оставил една звезда да изгори!

Защото за мен ти се равняваш на СВЕТА!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??