Dec 22, 2011, 12:13 PM

Всичко е изкуство 

  Poetry » Other
833 0 0


         Всичко е изкуство,
         в този всят на фалш и суета
         ни наранява всяко чувство,
         в търсене на любовта.

        
         Всичко е изкуство,
         дори когато ти се иска да заплачеш,
         а умееш сълзите си да задържиш,
         в момент на слабост чувствата си да покажеш,
         но по-добре е тихо да тъжиш.

         Всичко е изкуство,
         дори когато си самотен
         и за помощ към никой не протягаш ръка,
         изкуство е да знаеш,
         че си силен да се бориш,
         с каквото изненада те животът.

         Всичко е изкуство,
         дори когато те боли, а се усмихваш,
         не разчитай на престорената хорска доброта,
         доверие не може всекиму да имаш,
         злото ще е вечно в хорските сърца.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??