May 10, 2006, 7:49 AM

Всичко на масата 

  Poetry
679 0 8
Понякога в деня се затварям,-
искам трапа да прескоча.
Рисувам вярата си със въглен,
залагам разума си на зарове.

Име нямам, име не искам.
Номер имам,но не го помня.
Всяка радост до капка изтисках...
Залагам всичкото си на зарове.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??