10 may 2006, 7:49

Всичко на масата 

  Poesía
643 0 8
Понякога в деня се затварям,-
искам трапа да прескоча.
Рисувам вярата си със въглен,
залагам разума си на зарове.

Име нямам, име не искам.
Номер имам,но не го помня.
Всяка радост до капка изтисках...
Залагам всичкото си на зарове.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??